En İyi 15 Deepfake Programı ve Uygulaması

Deepfake videoları, özellikle 2020 ve 2021 yıllarında oldukça popüler olmuştu. Bu teknoloji ile oluşturulan videolar fazlasıyla ilgi çekmiş, pek çok insan Deepfake videoları nasıl yapılır? sorusuna cevap bulmaya çalışmıştı. Biz de sizlere mevcut en iyi ve ücretsiz Deepfake programı önerilerimizi açıklayacağız. Öncesinde açıklık getirmek istediğimiz birkaç ana başlık var.

Deepfake Nedir?

‘Deepfake’ kelimesi, İngilizcede “derin” ve “sahte” olmak üzere günlük hayatta sıkça kullanılan iki kelimenin birleşimidir. Derin kelimesi, derin öğrenme olarak da bilinen ilgili yapay zeka teknolojisine atıfta bulunur. Deepfake teknolojisi, sahte içerik oluşturmak, yüzleri, konuşmayı değiştirmek, sentezlemek ve duyguları manipüle etmek için kullanılır. Bir kişinin ağzından çıkmamış olsa da bir eylemin dijital olarak taklit edilmesi için kullanılır.

Bu teknolojiye yönelik ilk adımlar 90’lı yıllarda akademik kurumlar tarafından atıldı. Sonrasında ise daha geniş bir kitle tarafından benimsendi.

Deepfake Tehlikeli mi?

Deepfake, yapay zekanın en tehlikeli kullanımlarından biri olarak kabul ediliyor. Gerçek dünyadaki uygulamalarının çoğu ya itibarsızlaştırma ya da sahtekarlık amaçlıdır. Deepfake ile ilgili ilk dolandırıcılık vakalarından biriyse İngiltere’de meydana geldi. Dolandırıcılar, İngiltere merkezli bir enerji şirketinin CEO’sunu aradı şirketin sahibinin sesini taklit ederek bir banka hesabına 220.000 euro aktarmasını söyledi.

Deepfake’in nihai sonuçları, gerçeklikten ayırt edilemeyecek boyutlarda olabilir. Bu teknoloji bir kişinin itibarını derinden sarsabilir, gerçek kişinin ağzından çıkmayan kelimelerden dolayı büyük sorunlara sebep olabilir. Dolayısıyla Deepfake, dolandırıcıların elinde mükemmel bir silahtır. Fakat Deepfake’i tam olarak anlamak ve bir sistem oluşturmak biraz zaman alır.

Deepfake Kullanımı Yasal mı?

Deepfake’in kullanımı son birkaç yıl yayılmaya başladığı için, konuya ilişkin yasalar henüz belirlenmemiştir. Türkiye de dahil olmak üzere hala pek çok ülkede bir düzenlenme bulunmamaktadır.

Deepfake kullanımına ilişkin yasanın olduğu ülkelerden biri de Çin’dir. Çin Siber Uzay İdaresi, Deepfake kullanılarak oluşturulan sahte haberlerin yasa dışı olduğunu açıkladı . ABD’de neredeyse tüm eyaletlerde Deepfake ile oluşturulan videolarla ilgili yasaklar bulunmaktadır.

Deepfake Sadece Video mu?

Deepfake çalışmaları sadece videolarla sınırlı değildir. Deepfake, videonun yanında ses, çok sayıda uygulamaya sahip olan ve her geçen gün daha da hızla büyüyen bir alandır.

Sesi klonlanan bir kişinin yalnızca birkaç dakikalık veya saatlik sesiyle Deepfake algoritmaları kullanılarak gerçekçi Deepfake çalışmaları yapılabilir. Ayrıca Deepfake, yüz ve ses değiştirme uygulamaları olarak kullanılmasının yanında bilgisayar oyunlarında da kullanılmaktadır.

Deepfake Videolar Nasıl Yayıldı?

Deepfake’in yayılması, sahte yetişkin içerikli videolarla başladı. Birçok ünlü kadın oyuncu, deepfake ile oluşturulan yetişkin videoların kurbanı oldu. Bu kişiler arasında Daisy Ridley, Jennifer Lawrence, Emma Watson ve Gal Gadot gibi isimler vardı. Öyle ki zamanla Michelle Obama, Ivanka Trump ve Kate Middleton gibi farklı ülkelerin liderleriyle ilişkili kadınlar da bundan etkilendi. 2019 yılında DeepNude adlı bir masaüstü uygulaması yayınlandı. Bu uygulama, kadınların kıyafetlerini çıkarma yeteneğine sahipti. Bir süre sonra kullanımdan kaldırılsa da siber dünyada dolaşan pek çok kopyası bulunabilir.

Deepfake’ten etkilenen bir başka grup da politikacılar. Geçmiş dönemde ABD’nin başkanlığını yapan Obama’nın bir sonraki başkan Trump’a hakaret ettiği videolar ortaya çıktı. Yine başka bir videoda, Trump’ın Belçika’yla Paris İklim Anlaşması üyeliğinden dolayı alay ettiği görüntüler yayıldı.

Bunların yanında Deepfake’in yasal kullanım alanlarının olduğu da unutulmamalıdır. App Store ve Google Play Store’de fotoğraf ve videoda yüz değiştirme için kullanılan Deepfake tabanlı birçok uygulama bulabilirsiniz.

Deepfake ile Oluşturulan Video Nasıl Tespit Edilir?

Deepfake’i tanıyan teknolojiler, aynı zamanda deepfake oluşturmak için kullanılanlara benzer algoritmalar kullanan yapay zeka üzerine kuruludur. Bu teknolojiler, gerçek fotoğraflarda veya videolarda olmayacak bazı işaretleri algılarlar. İlk zamanlarda olağandışı bir göz kırpması veya hiç olmaması, deepfake’in tespit edilmesi açısından önemli kriterlerdi. Ancak zamanla sistemler, sahte göz kırpmayı da öğrendi. Diğer bazı işaretler olarak şunlar bulunuyor:

  • Gerçek dışı cilt rengi veya cilt tonunda kaymalar.
  • Sarsıntılı hareketler.
  • Dudak hareketi ile konuşma arasındaki zayıf senkronizasyon.
  • Arka plandan daha bulanık olan kişinin yüzleri veya figürleri.
  • Aydınlatma sorunları.
  • Çerçevedeki ek pikseller.

Deepfake Kullanmanın Faydaları Var mı?

Basitçe cevap vermek gerekirse evet. Deepfake odaklı meşru uygulamalar, insanoğlu için bazı konularda fayda sağlamaktadır. Örneğin bazı aktörler, riske atılmamaları adına Deepfake teknolojisinden faydalanılarak sanki o sahneleri gerçekten oynamış gibi gösterilebilirler.

Deepfake videolar o kadar inandırıcıdır ki, karakterler genç halleriyle gösterilebilir veya ölen bir karakterin yerine geçebilirler. Ancak bu teknolojinin CGI tekniklerinin yerini alıp almayacağını önümüzdeki yıllar içerisinde görebileceğiz.

Moda sektörü de müşterilerini sanal olarak giydirmenin yollarını aradığı için bu teknolojiden büyük ölçüde yararlanmaya başladılar. Deepfake, alışveriş yapan insanların satın alım işlemi yapmadan önce giysilerin üzerlerinde nasıl görüneceğini görmelerine olanak tanır.

Deepfake Programı Nedir?

Deepfake programı, genellikle gerçekçi görünen sahte içerik oluşturmak amacıyla video ve görüntüleri manipüle etmek veya oluşturmak için makine öğrenimi algoritmalarını kullanan bir teknoloji türüdür. Bu programlar, mevcut videolardaki kişilerin yüzlerini diğer kişilerin yüzleriyle değiştirmeyi veya var olmayan kişilerin tamamen yeni videolarını oluşturmayı içerebilir. Teknoloji genellikle dijital eğlence veya gerçekçi simülasyonlar oluşturmak için kullanılır, ancak sahte haberler oluşturmak veya çevrimiçi gerçek kişileri taklit etmek gibi kötü amaçlar için de kullanılabilir.

En İyi Deepfake Programı Önerileri

Sırada tüm dünyada en çok kullanılan Deepfake programı önerilerimiz bulunuyor. Deepfake yazılımını kullanmak için biraz Python kodlama diline hakim olmalısınız. Videolarınız pürüzsüz ve gerçekçi olmayı kendi kendine öğrenirken yapay zeka ile çalışacaksınız. Başka bir deyişle bilgisayarınız, zamanla kendi kendini eğitecektir.

Ayrıca özel bir ekran kartına veya sanal bir GPU’ya ihtiyacınız vardır (Google Cloud’dan faydalanabilirsiniz). Deepfake yazılımının sorunsuz ve hatasız çalışmasını sağlamak için biraz kafa yormanız gerektiğini unutmayın. Şimdi listemize geçiş yapalım.

GANimation

GANimation, videolardaki yüzleri canlandırmak için üretken rakip ağları (GAN’lar) kullanan bir Deepfake programıdır. Facebook AI Araştırma laboratuvarındaki araştırmacılar tarafından geliştirilen bu program, bir kişinin yüzünün farklı pozlarda, ifadelerde ve aydınlatma koşullarında görüntülerini oluşturmak için bir sinir ağını eğiterek çalışır. Program daha sonra orijinal yüzü oluşturulan görüntülerle değiştirerek videodaki bir yüzü canlandırmak için kullanılabilir ve kişinin yüzünün gerçekçi bir animasyonunu oluşturur.

GANimation, gerçekçi yüz ifadeleri ve baş hareketleri oluşturabildiği için mevcut en gelişmiş Deepfake yazılımlardan biri olarak kabul edilir. Bununla birlikte, kişinin yüzünün görüntülerinden oluşan büyük bir veri kümesinin eğitilmesi ve sinir ağını çalıştırmak için güçlü bir bilgisayar gerekir.

Programı şuradaki GitHub bağlantısı üzerinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

First-Order-Model

First-Order-Model, Github’da yer alan ve Google Collab belgesi aracılığıyla çalıştırabileceğiniz bir Deepfake programıdır.

Programa bir kaynak görüntü ve sürüş videosu kullanarak başlarsınız. Sürüş videosundan hareketler çıkarıp bunları kaynak görüntüde oluşturmak için kullanırsınız. Bu, sistemin çalışması için bağlantı noktalarını temel alır. Yani iyi bir sonuç elde etmek için hareket girdileri olan kaynakları kullanmanız gerekir. Çıkartmaları ise insan hareketi ve robotik hareketler için kullanabilirsiniz.

First-Order-Model, kendinizin veya tanıdığınız birinin videosunu çekip ardından göz, dudak ve kafa hareketlerini hareketsiz bir görüntüye aktarmanızı sağlar. Bu sayede “sahte” bir görüntü yaratmak yerine gerçek bir görüntüyü manipüle etmiş oluyorsunuz. Yaptığınız çalışmanın oldukça gerçekçi görünmesini sağlamış olsanız da süreç, sizi tek bir statik sahne ve arka planla sınırlar. Yine de yeni başlayan kişiler için oldukça yeterli bir programdır.

Aşağıdaki video, yazılımın çalışma sürecini gösteriyor. İngilizce altyazılı olan videoyu dilerseniz dil ayarlarından Türkçe olarak değiştirerek izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki video ise alınan eğitimin ardından program ile oluşturulan bir Deepfake videosunu gösteriyor:

First-Order-Model’ın Github’daki sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Wav2Lip Model

GitHub’da bulunan bir başka Deepfake programı olan Wav2Lip Model, yeniden deepfake oluşturmak yerine mevcut görüntüleri işlemek için kullanılır. Diğer çözümlerden biraz farklı olan Wave2Lip, belirli dudak senkronizasyon verileriyle önceden eğitilmiş bir modeldir. Yapmanız gereken tek şey, bir .wav dosyasını bir görüntüyle eşleştirmek. Ardından bu görüntü .wav dosyasıyla dudak senkronizasyonunu yapacaktır.

Program, çok hızlı söylenen kelimelerde istediğiniz verime ulaşmanıza pek yardıcı olmayacaktır. Fakat daha yavaş söylenen kelimelerde oldukça iyi iş çıkardığı söyleniyor. Eğer tam olarak ihtiyacınız buysa, Wav2Lip Model’ı kullanmanızı öneririz. Program için hazırlanan bir videoyu aşağıda göreceksiniz.

Programı bilgisayarınıza yüklemek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

DeepFaceLab

Üst düzey bir Deepfake yazılımı arıyorsanız, aradığınız kesinlikle DeepFaceLab. Programlama deneyiminiz yoksa, yazılımı kurma konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Fakat bilmeniz gereken her şey zaten programın Github sayfasında bulunuyor.

DeepFaceLab’i ayıklama, kullanılmayan resimleri veya videoları filtreleme, yazılımı eğitmek ve çalıştırmak için ihtiyaç duyduğunuz komutlar konusunda size yol göstermesi için de kullanabilirsiniz.

DeepfaceLab, programı çözdükten sonra gerçekten de inanılmaz sonuçlara ulaşmanızı sağlayacak. Konuya yeni yeni ilginiz başladıysa yine de öğrenebilirsiniz ancak biraz zamana ihtiyacınız olacak. Programlama bilgisine sahip olsanız bile görüntülerin etiketlenmesi, modellerin eğitimi, algoritmayı nasıl çalıştıracağınızı ve neyin değiştirileceğini öğrenmek için fazlaca zamanınız olmalı. Ayrıca GPU’ya çok fazla iş düşeceği için burada da belirli bir ‘zaman harcaması’ yapmak durumundasınız.

Kısacası Deepfacelab’ın kullanımı zor olsa da bugün mevcut en profesyonel sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır. Programın Github sayfasına ulaşmak için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Faceswap

Faceswap, gerçekçi deepfake’ler oluşturmak için başvurabileceğiniz bir başka yüksek kaliteli yazılımdır. Tensorflow, Keras ve Python ile çalışabilen program; Windows, macOS ve Linux’u da destekliyor. Bu nedenle işletim sisteminiz veya kodlama geçmişiniz ne olursa olsun, en iyi seçeneklerden birisidir.

GitHub sayfasından programla ilgili bilmeniz gerekenlerin çoğunu öğrenebilirsiniz. Ayrıca çevrimiçi video ve blog eğitimlerine de göz atabilirsiniz. Faceswap, bilgisayarınız için çoğu Deepfake yazılım gibi biraz öğrenme eğrisi gerektiriyor.

Hareketleri ve kaynak görüntüleri iyi bir şekilde birleştirerek gerçekçi Deepfake’ler geliştirmek için Faceswap’ı kullanabilirsiniz. Kodlama konusunda bilgi sahibiyseniz, DeepFaceLab veya Faceswap, en gerçekçi Deepfake örnekleri yapmanız için en iyi çözümler arasındadır. Faceswap’in web sayfasına şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ZAO

Başka bir Deepfake programı olan ZAO, 2019 yılında bir günde yarattığı sansasyonla birlikte ismini duyurmuştu. Program, yapay zeka motoru ile kullanıcılarına yeni bir sosyalleşme deneyimi sunuyor.

Mobil uygulaması da bulunan ZAO, Android ve iOS uygulamaları ile ‘film yıldızı’ olma hayalinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor. Önceki bahsettiğimiz GitHub tabanlı karmaşık Deepfake yazılımların aksine ZAO’nun kullanımı daha kolaydır. Basitçe sinematik bir kişilik oluşturabilir, en sevdiğiniz film karakterleriyle yüzünüzü aktarabilirsiniz. Sosyal medya platformlarında gördüğünüz Deepfake işlerinin çoğunun ZAO ile yapıldığını söyleyebiliriz.

Mobil uygulamalarıyla birlikte programın PC versiyonuna şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Vocodes

Brandon Thomas tarafından geliştirilen Vocodes, sahte sesler üretmek için kullanabileceğiniz bir Deepfake uygulamasıdır. Video veya görüntü oluşturan yukarıdaki Deepfake programlarından farklı olarak Vocodes, metin girerek Deepfake sesler oluşturmanızı sağlar. Çizgi filmler, ünlüler, müzisyenler, video oyunları, YouTuber’lar gibi farklı Deepfake ses stillerinden birini kullanabilirsiniz. Vocodes ile Arnold Schwarzenegger, Bill Gates, Mark Zuckerburg gibi ünlü isimlerin seslerini de taklit edebilirsiniz.

Web tabanlı olarak kullanabileceğiniz Vocodes’un sitesine şuradan ulaşabilirsiniz.

Deep Art

Deep Art, son dönemin en ünlü başka bir Deepfake uygulamasıdır. Deep Art, tam olarak bir Deepfake video uygulaması değildir. Daha çok sanata ve tablolara dayalı Deepfake görüntüler oluşturabilmenize olanak tanır. Deep Art’ın diğerlerinden farklı tarafı, herhangi bir fotoğrafı güzel bir sanat eserine dönüştürmek için yapay zeka kullanmasıdır.

Deep Art, son derece gelişmiş algoritmaya sahiptir. İnsan beyninden esinlenen Deep Art, sanatsal görüntüleri yeniden yaratmak için ünlü sanat eserlerinin temel unsurlarını kullanır. Derin Art’ın geliştirilmesinde Leonardo da Vinci, Michelangelo, Picasso ve Van Gogh gibi ünlü ressamların tarzlarından esinlenilmiştir. Sanat meraklıları için Deep Art, denenecek en iyi uygulamalar arasında yer almaktadır.

Masaüstü ve mobil uygulama versiyonları bulunan Deep Art’ın web sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

Avatarify

Listemizde deepfake aracı olarak Avatarify adlı bir yapay zeka yüz animatörü de bulunuyor. Avatarify, yüz hareketleri ipuçlarını kullanarak bunları görüntülere yerleştirir. Bahsettiğimiz diğer deepfake uygulamalarla aynı prensiple çalışır, ancak geniş bir koleksiyona sahiptir. Bu koleksiyon, klasik ses efektlerinden daha gelişmiş, uluslararası hatta bölgesel şarkılara senkronize edilmiş daha karmaşık baş hareketlerine kadar uzanır. Hatta farklı ‘meme’ler bile derin sahte efektleri için kullanılabilir.

Avatarify’de Canlı Mod özelliği de bulunmaktadır. Bu mod kullanıcıların yüzünü ve sesini kaydetmelerine ve bunları gerçek zamanlı olarak avatarların üzerine bindirmelerine olanak tanır. Sonrasında bunu kaydedebilir ve platformda paylaşabilirsiniz. Su damgasını kaldıran ücretli bir sürümü bulunsa da, Avatarify kesinlikle sıradan kullanım için en iyi deepfake uygulamalardan biridir.

Android ve iOS cihazlar için geliştirilen bu uygulamayı şuradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Deepfakes web β

Deepfakes web β, web üzerinde Deepfake videolar oluşturmanıza izin veren bir web hizmetidir. Yüz verilerinin çeşitli karmaşıklıklarını absorbe etmek için derin öğrenmeden faydalanır.

Deepfakes web β ile Deepfake videolar oluşturmak 4 saat kadar zamanınızı alırken, eğitilmiş modeli kullanarak yüzleri değiştirmek 30 dakika kadar sürer. Bulut üzerinden güçlü bir işlemci kullanıyor olsa da tüm verilerin işlenmesi saatler alabilir.

Program indirmeden bilgisayarınızın tarayıcısıyla Deepfake video oluşturmak isterseniz, Deepfakes web β’den faydalanabilirsiniz. Yazılımın web sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz.

MyHeritage

TikTok ve Instagram Reels kullanıcıları arasında popüler bir Deepfake uygulamasıdır. MyHeritage ile farklı müzik ve hareketli figür kombinasyonlarıyla eğlenceli animasyon klipleri oluşturabilirsiniz.

Harry Potter hayranıysanız, bu uygulamanın işlevselliğini kolayca tanıyabilirsiniz. Harry Potter’daki sihirbazlar için tasarlanan gazetede hareketli resimleri hatırlarsınız. Siz de bu Deepfake uygulaması ile herhangi bir resmi birkaç tıklamayla canlı bir resme (GIF) dönüştürebilirsiniz.

MyHeritage’in hem Android hem de iOS versiyonları bulunmaktadır. Ancak uygulama indirmeden sadece web sayfasını da kullanabilirsiniz. Türkçe dil desteği de sağlayan bu Deepfake uygulamasına şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Wombo

Son bir Deepfake uygulamasından bahsedeceğiz. Wombo, şu an piyasadaki en iyi Deepfake uygulamaları arasında gösteriliyor. TikTok ve Instagram Reels gibi kısa video platformlarında, resimler aracılığıyla dudak senkronizasyonu yapan klipler görmüş olabilirsiniz. Bu Deepfake uygulaması, dudak senkronizasyonu yapabilmenize olanak tanıyor.

Wombo, uygulamada açtığınız resmi seçtiğiniz bir şarkıyla senkronize ederek şarkı söyleyen bir yüze dönüştürüyor. Uygulamanın içerisinde seçim yapabileceğiniz 15’ten fazla şarkı bulunmaktadır.

Kullanımı ücretsiz olan uygulamayı Android için buradan, iOS içinse buradan indirebilirsiniz.

Reface

Bu ödüllü yüz değiştirme uygulaması, gerçekçi bir Deepfake video ve görüntü oluşturabilmeniz için tasarlanmıştır. Yüz değiştirme teknolojisi sayesinde yüzünüzü yepyeni bir insan olacak şekilde değiştirebilirsiniz. Hatta bunu o kadar iyi yapıyor ki, hareket ve ikna edici yüz ifadeleri sayesinde videonun sahte olduğunu neredeyse kimse anlamayacak. Biraz eğlence için Reface, kullanabileceğiniz en iyi Deepfake uygulamaları arasındadır.

Raface’te yüz ve cinsiyet değiştirme dışında başka birçok özellik bulunmaktadır. Örneğin Deepfake videonuzu hazırladıktan sonra birkaç filtreleme ile görüntü üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamaya hemen her güncelleme ile videolarınıza uygulayabileceğiniz farklı videolar ve GIF’ler ekleniyor. En iyi mobil Deepfake uygulamaları arasında ilk 5 sırada gösterilen Reface’i Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

FacePlay

FacePlay, kendi yüzünüzü veya herhangi bir kişinin yüzünü başkalarının yüzüne kolayca yerleştirmenizi ve bunu video formatında kaydetmenizi sağlayan bir deepfake programıdır. Özellikle de cosplay’e merakınız varsa, FacePlay sizi çok iyi bir cosplayer’a dönüştürecektir.

Yukarıda bahsettiğimiz üzere FacePlay, yüzünüzü başka bir kişinin yüzüne entegre eder fakat bunu %100 olacak şekilde de yapmaz. Farklı kategorilerde gruplandırılmış, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli video şablonları arasından seçim yaparak yüz değişikliğini yapabileceksiniz.

FacePlay ile yüz değiştirme işlemini gerçekleştirmek için 30 saniye veya daha uzun video reklamları izlemek zorunda kalacaksınız. Ayrıca bu reklamlar, kullanıcı deneyiminizi muhtemelen kesintiye uğratacaktır. Bu sebeple şuradaki bağlantıya giderek uygulamayı ücretsiz olarak nasıl kullanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

FacePlay’i Android için şuradan, iOS içinse şuradan indirebilirsiniz.

DeepArt

DeepArt, Deepfake programı olarak kullanılabilen web tabanlı bir yazılımdır. Kullanımı oldukça kolay olan programın çeşitli özellikleri bulunuyor. Bununla birlikte yapacağınız çalışmaların kalitesi diğer Deepfake programları kadar iyi olmayabilir.

DeepArt, Deepfake oluşturmak için bir sinir ağı kullanmaktadır. Sinir ağı, büyük bir resim ve video veri setiyle eğitilir. Bir resim veya videoyu DeepArt’a yükledikten sonra sinir ağı resim veya videoyu analiz edip orijinal resim veya videodaki kişinin temel yüz özelliklerini belirler. Ardından bu temel özellikler kullanılarak orijinal resim veya videodaki kişinin yüzünü başka bir kişinin yüzüyle değiştirerek yeni bir resim veya video oluşturur.

DeepArt, çeşitli özelliklere ve yeteneklere sahiptir. Yağlı boya, suluboya ve kurşun kalem gibi çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilir, yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz. DeepArt ayrıca Deepfake çalışmalarınıza filtreler ve efektler ekleyebilmenize olanak tanır.

Programı bilgisayarınıza indirmek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.