En İyi 20 İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulaması (2024)

İnternet artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Fakat internet olmadan da yapmak istediğimiz şeyler var, örneğin müzik dinlemek gibi. Türü farklı olsa da herkes müzik dinlemeyi sever. Hatta çoğu aktiviteyi (spor, ev işleri gibi) müzik olmadan yapmak, çoğu insana çok sıkıcı gelir. Biz de telefonunuzda internet olmadan müzik dinlemenizi sağlayacak bazı uygulamalardan bahsetmek istedik.

İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulaması Nedir?

İnternetsiz müzik dinleme uygulaması, etkin bir internet bağlantısı olmadan müzik dinlemenizi sağlayan bir müzik uygulamasıdır. Bu da uygulamadan müzik indirip cihazınızda saklayabileceğiniz ve daha sonra internete bağlanmanıza gerek kalmadan dinleyebileceğiniz anlamına gelir.

İnternetsiz müzik dinleme uygulamalarının bazı örnekleri arasında Apple Music, Spotify ve Deezer bulunur. Bu uygulamalar genellikle en sevdiğiniz şarkılardan çalma listeleri oluşturmanıza ve yeni müzikler arayıp keşfetmenize olanak tanır. Bazı internetsiz müzik uygulamaları abonelik ücreti gerektirebilirken, diğerlerinin kullanımı ücretsiz olabilir ancak reklam içerebilir.

İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulaması Nasıl Olmalı?

Hem Android hem de iOS cihazlar için kullanılabilen birçok internetsiz müzik dinleme uygulaması vardır. İnternetsiz müzik dinleme uygulaması indirmeden önce dikkate almak isteyebileceğiniz birkaç şeyden bahsetmek gerekirse:

  • Kullanıcı arayüzü: Uygulamada gezinmesi ve kullanımı kolay olmalı.
  • Müzik kütüphanesi: Müzik koleksiyonunuzu uygulama içinde kolayca içe aktarıp düzenleyebilmelisiniz. Ayrıca müziğinizi sıralamak ve düzenlemek için iyi bir özellik yelpazesine sahip olmalı.
  • Oynatma özellikleri: Tekrarlama ve karışık çalma gibi iyi bir oynatma seçenekleri olmalı. Farklı ses dosyası formatlarını desteklemesi de önemlidir.
  • Ekolayzır: Müziğinizin ses kalitesini ayarlamak için uygulamanın bir ekolayzır özelliği olması da önemlidir.
  • Ek özellikler: Uygulamanın çalma listeleri oluşturma, şarkının meta verilerini düzenleme veya diğer müzik akışı hizmetleriyle entegre etme gibi ek özellikleri olması da tercih sebepleri arasında yer alır.

Genel olarak iyi bir internetsiz müzik dinleme uygulaması, kişisel tercihlerinize ve ihtiyaçlarınıza bağlı olacaktır. Birkaç farklı seçeneği denemek ve hangisinin sizin için en uygun olduğunu görmek faydalı olabilir.

En İyi İnternetsiz Müzik Dinleme Uygulamaları

SoundCloud

SoundCloud, aylık 175 milyon dinleyiciyle en büyük çevrimiçi müzik paylaşım topluluklarından birisidir. Dünyanın hemen hemen tüm bilindik sanatçılarını bünyesinde barındırmasıyla ünlüdür. SoundCloud’da aradığınız şarkı veya sanatçı her ne ise mutlaka bulursunuz. Android, iOS ve diğer platformlar için mobil uygulamalara sahip olan uygulama ile internetsiz müzik dinlemek için yapmanız gerekenler şunlar:

  • Akıllı telefonunuza SoundCloud uygulamasını yükleyin.
  • Şimdi sevdiğiniz müzik parçasını arayın.
  • Dinlemeye başladığınızda şarkının altında bulunan “kalp” simgesine dokunun.
  • Bunu yaptığınızda şarkı “beğenilen şarkılar” listesine eklenecek.
  • Bir dahaki sefer ‘beğenilenler‘e giderek beğendiğiniz şarkıları internet olmadan dinleyebilirsiniz.

SoundCloud Go aboneliği, müziğinizi veri olmadan dinlemek üzere kaydetme konusunda kullanıcılarına büyük kolaylık sağlıyor. SoundCloud Go ile sevdiğiniz tüm çalma listelerini kaydedebilirsiniz. Ayrıca uygulamanın ayarlarından çevrimdışı dinleme için otomatik indirmeyi dilediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. SoundCloud’u Android cihazlar için buradan, iOS cihazlar içinse buradan indirebilirsiniz.

Spotify

Spotify, internet olmadan da müzik dinlemenize olanak tanıyan dünyanın en popüler müzik akış uygulamasıdır. Eğer Spotify aboneliğiniz varsa, beğendiğiniz tüm şarkıları daha sonra internet olmadan dinleyebilirsiniz.

Birkaç bilgiden bahsetmek gerekirse Spotify Premium hesabıyla çevrimdışı çalma listenize en fazla 3.333 şarkı ekleyebilirsiniz. Ücretsiz hesapta ise toplam 750’ye kadar şarkı içeren ancak bununla çevrimdışı dinleme olmayan 15 çalma listesi seçebilirsiniz. Bir de müzik dinlerken aralarda reklamların çıkacağını da unutmayın.

Spotify çalma listenizdeki şarkıları internetsiz olarak dinleyebilmek için yapmanız gerekenler sırasıyla şunlar:

  • Akıllı telefonunuza Spotify uygulamasını indirip kurulumunu gerçekleştirin.
  • İnternetsiz olarak kullanılabilir hale getirmek istediğiniz tüm çalma listelerindeki gri sembollere dokunarak işaretleyin.
  • Bunu yaptığınızda gri renkte görünen çalma listeleri artık yeşil olarak görünecek.
  • İşleminizi sonlandırdıktan sonra Bitti‘ye dokunun.

Yalnız yukarıdaki işlemi yapabilmeniz için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyacağınızı unutmayın. Spotify’ı Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Deezer

Deezer, 100 milyona yakın şarkı içeren ücretsiz bir müzik indirme uygulamasıdır. Deezer, tüm dünyada toplam 182 ülkede kullanılmaktadır. Bahsetmeye değer bir diğer detay, Deezer’ın tüm özelliklerinin her ülkede mevcut olmamasıdır. Benzer şekilde bazı şarkıların telif hakları nedeniyle bazı ülkelerde kullanılamaması gibi durumlar söz konusudur.

Deezer, kullanıcılarına canlı radyo deneyimi de sunar. Uygulamada çoğu şarkının sözlerini de bulabilirsiniz. Ayrıca internet olmadan ücretsiz müzik indirme ve dinleme olanağı da sağlar. WiFi’ye ihtiyaç duymayan en iyi müzik uygulamaları arasına Deezer’ı rahatlıkla ekleyebiliriz.

Deezer’ın ücretsiz versiyonunda şarkı esnasında ara sıra reklamlarla karşılaşacaksınız. Premium versiyonunda ise sınırsız müzik içeriğine reklam içermeden ulaşabilirsiniz. Deezer ile internet olmadan müzik dinlemek için aşağıdaki sıralamayı takip edin:

  • Deezer uygulamasını açın.
  • Ekranın sağ üst köşesinde bulunan menü simgesine (3 dikey nokta) dokunun.
  • Şimdi çıkan seçeneklerden Ayarlar‘a dokunun.
  • Çevrimdışı Mod anahtarını açık konuma getirin.

Bu uygulamanın bir dezavantajı, masaüstü sürümü için çevrimdışı mod içermiyor olmasıdır. Bunun dışında internet olmadan müzik dinleme listemizde olması için yeterli meziyetlere sahip olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Deezer’ı Android için buradan, iOS için buradan indirebilirsiniz.

Trebel

Trebel, hem internetli hem de internetsiz müzik keyfi sunan, ücretsiz bir müzik uygulamasıdır. Premium müzik deneyimini herkese ulaştırma hedefiyle çalışan Trebel, gelirini ise sponsorlu reklamlardan elde etmektedir. Sağlam altyapısı, kişiselleştirilmiş önerileri ve alakalı reklamlar için bir dizi gelişmiş teknolojileri kullanmaktadır.

Temel özellikleri:

  • Ücretsiz İsteğe Bağlı ve Çevrimdışı Müzik: İstediğiniz müziğe anında erişebilir, internet olmadan da ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz.
  • Sponsorlu Reklamlar: Sponsorlu reklamlara dayalı gelir modeli.
  • Gelişmiş Teknoloji: Kişiselleştirilmiş öneriler ve alakalı reklamlar için gelişmiş teknolojilere sahip sağlam altyapı.

Uygulamanın Android sürümünü buradan, iOS sürümünü ise buradan indirebilirsiniz.

Amazon Music Unlimited

Bir online kitap satış mağazası olarak başlayan Amazon, artık kitaplarla sınırlı olmayan dev bir e-ticaret merkezi haline dönüştü. Ayrıca dijital medya ve eğlence endüstrisinde de yerini sağlam adımlarla sağlamış durumda. Amazon Prime Video ve Amazon Music Unlimited, bu markada yer alan iki çözüm olarak karşımıza çıkıyor.Amazon Music Unlimited, kullanıcılarına tonlar şarkı arasından seçim yapabilmesini sağlayan geniş bir yelpaze sunar.

Amazon Music Unlimited, reklamsız 30 günlük deneme sürümü de mevcuttur. Böylelikle herhangi bir gerçek satın alma işlemi yapmadan önce hizmeti değerlendirebilirsiniz. Denemeyi seçtikten sonra abonelik versiyonunu da kesinlikle beğeneceğinizi düşünüyoruz. Amazon Music Unlimited ayrıca internet olmadan çevrimdışı olarak müzik dinlemenizi de sağlar. Şarkıları satın aldıktan sonra daha sonra çevrimdışı dinlemek için indirebilirsiniz.

Amazon Music Unlimited ile internetsiz müzik dinlemek için aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

  • Uygulamayı telefonunuza yükleyin.
  • Bir hesap oluşturup ardından abonelik işlemlerini tamamlayın.
  • Dinleyeceğiniz şarkılar, telefonunuza otomatik olarak indirilmiş olacaklar.
  • Telefonunuzdaki belirli konumu yapılandırmak için uygulamanın “ayarlarına” gidin.

Amazon Music Unlimited’da silinen şarkıları da geri yükleyebilirsiniz. Birkaç dezavantajından bahsetmek gerekirse, müzik dışı içerik dinleyemezsiniz. Ayrıca uygulamanın ücretsiz bir sürümü bulunmuyor, yalnızca 30 günlük deneme sürümüne sahiptir. Eğer fiyatlandırması bütçenize uygunsa, 30 günlük ücretsiz dinlemenin ardından premium abonelik ile diğer pek çok özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Amazon Music Unlimited’ı Android için buradan, iOS içinse buradan indirebilirsiniz. Ayrıca Microsoft Store’daki masaüstü uygulama bağlantısına da şuradan ulaşabilirsiniz.

TIDAL

TIDAL, milyonlarca şarkıyı dinlemenize, çalma listeleri oluşturmanıza ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak tanıyan birinci sınıf bir müzik uygulamasıdır. Bu uygulama, canlı konserlerin ve özel haklara sahip olacak şekilde bazı şarkıların yayınlanmasına izin verir. Özel oynatma listeleri oluşturabilir ve sosyal medya aracılığıyla da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. CD kalitesinde müzik deneyimi yaşamak isteyenler için TIDAL, en iyi seçenekler arasındadır.

Mükemmel ses kalitesi ve bazı özel erişim özellikleri, TIDAL’i önde gelen müzik akışı uygulamaları arasına yerleştirir. Jay Z tarafından Spotify ve Deezer ile rekabet etmek için satın alınan bir girişim olan TIDAL, iki seviyeli premium aboneliğe sahiptir. Biri yüksek kaliteli müzik ses kalitesine sahipken diğerindeki kalitede daha normal seviyelerde. En sevdiğiniz şarkıları indirerek TIDAL’de internetsiz müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

  • TIDAL uygulamasını akıllı telefonunuza indirin.
  • İndirmek istediğiniz şarkıları arayın.
  • Parçanın veya çalma listesi adının yanındaki İndir simgesine dokunun.
  • İndirme tercihlerini uygulamanın ayarlar sekmesinden yapılandırabilirsiniz.

Uygulamanın birkaç dezavantajından bahsedecek olursak, şarkıların sözlerini gösterme özelliği bulunmuyor. Ayrıca diğer rakip uygulamalara kıyasla çeşitlilikten yoksun olduğunu da söyleyebiliriz. Ücretli aboneliğe geçmeden önce uygulamayı test etmek için ücretsiz veya deneme sürümü de bulunmuyor 😕 Yine de uygulama için piyasadaki genel kanı, ‘iyi’ olduğu yönünde. Uygulamaya bir şans vermek isterseniz Android versiyonunu buradan, iOS versiyonunu ise buradan indirebilirsiniz.

AIMP

AIMP, MP3, WAV, OGG ve FLAC dahil çok çeşitli ses formatlarını destekleyen, Android için ücretsiz bir internetsiz müzik dinleme uygulamasıdır. Özelleştirilebilir dış görünümler ve yerleşik bir ekolayzır ile basit ve kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

AIMP’in göze çarpan özelliklerinden biri, farklı ses formatları arasında kolayca dönüştürme yapmanızı sağlayan ses dönüştürme desteğidir. Ayrıca mikrofon veya ses akışı gibi çeşitli kaynaklardan ses kaydetmenizi sağlayan yerleşik bir ses kaydedicisi de bulunuyor.

Oynatma açısından AIMP, tekrarlama, karıştırma ve çapraz geçiş gibi çeşitli oynatma seçenekleriyle sorunsuz bir deneyim sunuyor. Ayrıca ses etiketleme ve çalma listesi yönetimini de destekleyerek müzik kitaplığınızı düzenlemenizi kolaylaştırır.

Genel olarak AIMP, kullanımı kolay ve çeşitli kullanışlı özelliklere sahip sağlam bir müzik oynatıcıdır. Android cihazları için basit ve güvenilir bir müzik çalar arayanlar için iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Uygulamayı şuradaki bağlantıdan Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

LiveOne

LiveOne, geniş bir müzik kütüphanesine, podcast’lere ve video içeriklerine sahip olan en iyi dijital akış uygulamalarından biri olarak kabul edilmektedir.

İnternetsiz olarak da kullanılabilen uygulamanın en göze çarpan kısmı, diğer uygulamalarda bulamayacağınız konser ve festivallerin canlı yayınlanmasıdır.

Önce Slacker Hero’ya, ardından LiveXLive’a ve şimdi LiveOne’a dönüşen (isim olarak) uygulama, kaliteli müzik sunma konusunda kararlı olmaya devam ediyor. Kullanıcılara harika bir akış deneyimi sunan LiveOne, video ve ses özelliklerini bir araya getirmektedir.

Kullanıcılar LiveOne’a web veya mobil uygulamalar aracılığıyla erişebilir ve içeriklerini akıllı telefonlar, akıllı TV’ler ve diğer cihazlarda izleyebilirler.

Aylık sadece 2,99 dolar karşılığında LiveOne Plus, reklamsız dinleme deneyimi, sınırsız atlama ve maksimum ses kalitesi sunan tam teşekküllü bir plan olarak sunulmaktadır. Her iki platform için de kullanılabilir olan uygulamayı Android için buradan, iOS içinse buradan indirebilirsiniz.

Shazam

Shazam, müzikseverler için internet olmadan da çalışan bir başka popüler ücretsiz müzik uygulamasıdır. Bu uygulama, genel yapısı ile müzik dünyasını keşfetmenizi sağlar. Ücretsiz olarak kullanılabilen bu uygulama, etrafınızda çalan herhangi bir müziği tanımlamanıza olanak tanır. Alışveriş yaparken, araba kullanırken veya trende müzik dinlerken şarkı sözlerini yazmanıza gerek kalmadan uygulama ile şarkıyı tanımlayabilirsiniz.

Shazam, 2021 yılı içerisinde müzik dinleyicileri için çevrimdışı bir mod sundu. Bu özellik ile çevrimiçi veya çevrimdışı olduğunuz zamanlarda müzik dinleyebiliyor olacaksınız. Çevrimdışı mod özelliğinden faydalanmak için şu adımları izlemelisiniz:

  • Uygulamayı başlatın.
  • Dinlediğiniz şarkıyı tanımlaması için uygulamadaki simgeye dokunun.
  • Şarkının tanımlanmasını bekleyin.

Shazam, bazı zamanlarda sizi şarkının yer aldığı Deezer, Google Play Müzik veya Apple Music gibi diğer platformlara yönlendirebilir. Shazam’ı Android için buradan, App Store içinse buradan indirebilirsiniz.

Apple Music

Teknoloji devi Apple’ın birinci sınıf bir uygulamalarından birisidir. Kullanıcılar, Apple Music ile cihazlarına aktardıkları müziği veya mevcut çalma listelerini dinleyebilirler. Apple Music’te dinleyebileceğiniz milyonlarca şarkı var. Ücretli aboneliğine başlamadan önce uygulamayı üç ay boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Apple’ın uygulamasının yalnızca sesle sınırlı kalmadığını aynı zamanda videoyu desteklediğini de belirtelim.

Bulut teknolojili olan Apple Music uygulaması, sınırsız sayıda şarkı dinlemenizi sağlar. Ayrıca DJ Khaled ve diğerleri gibi ünlü müzisyenlerden canlı müzik akışı dinleyebilirsiniz. Apple Music, internetsiz müzik dinleme tarafından destekleniyor ve diğer uygulamalara kullanımı oldukça kolay. Cihazınızı internetten ücretsiz müzik dinlemeye hazırlamak için diğer müzik uygulamaları gibi uğraşmanıza gerek kalmayacak. Bunun için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli:

  • iOS kullanıcısı değilseniz, Apple Music uygulamasını cihazınıza indirin.
  • Yeni bir kullanıcıysanız üç aylık ücretsiz deneme sürümüne abone olun.
  • Şimdi favori şarkılarınıza veya çalma listenize gidin
  • İnternetsiz indirmek için parça adının veya çalma listesinin önünde bulunan üç noktanın üzerine dokunun.

Android kullanıcıları için bahsetmeye değer bir detay, uygulamanın yalnızca iPhone veya Mac kullanıcılarına özel olmadığıdır. Apple Music’i şuradaki bağlantıdan Android telefonunuza indirebilir, internet olmadan müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

YouTube Music

Son olarak elbette YouTube Music’ten bahsedeceğiz. Google Play Music adlı müzik uygulamasını kapatıp YouTube Music markasını ortaya çıkaran Google, Spotify ve Apple’la birlikte piyasanın en söz sahibi müzik uygulamalarından birisini oluşturdu.

YouTube Music, 1 aylık ücretsiz deneme sürümünün ardından aylık 13,99 TL gibi oldukça cüzi sayılabilecek bir fiyatlandırmaya sahip. Güncel fiyatlara baktığımızda Spotify’dan daha uygun olduğunu görüyoruz. Bu da sizin için belirleyici bir kriter ise YouTube Music’i deneyimlemenizi tavsiye ederiz.

YouTube Music ile internet olmadan müzik dinlemek için aşağıdaki sıralamayı takip etmelisiniz:

  • YouTube Music uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumunu gerçekleştirin.
  • Favori şarkınızın kapak resmine, ardından İndir yazılı simgeye dokunun.
  • İndirdiğiniz şarkıyı daha sonra çevrimdışı olarak dinleyebiliyor olacaksınız.

YouTube Music, Spotify ile birlikte tüm uygulamalar arasında en geniş müzik arşivine sahip olanıdır. Dolayısıyla her tür müziği dinlemekten hoşlanıyorsanız, bu anlamda bir dünya devi olan YouTube’un çözümünü muhakkak deneyimlemelisiniz. YouTube Music’i Android cihazlar için buradan, iOS içinse buradan indirebilirsiniz.

Pandora

Pandora, milyonlarca şarkıyı parmaklarınızın ucuna getiren bir başka müzik akışı uygulamasıdır. Bunun dışında uygulama üzerinden radyo dinleyebileceğiniz gibi sevdiğiniz podcast’leri de dinleyebilirsiniz.

Uygulama ile sevdiğiniz şarkıların yer aldığı istasyonlar veya sanatçıların çalma listelerini oluşturabilirsiniz. Ancak ruh halinize göre önerilen istasyonlara da göz atabilir, beğendiğinizi seçip şarkıları dinlemeye başlayabilirsiniz. Uygulama ayrıca yeni bir tür müzik dinleme deneyimi sunmak için bazı modlar da sunar.

Pandora’nın ücretsiz sürümü de oldukça güzel olduğunu söyleyebiliriz. Ancak platformun tüm meziyetlerinden yararlanmak ve her türlü şarkıyı dinlemek için premium aboneliği düşünmenizi tavsiye ederiz.

Pandora, kullanıcılarına Pandora Plus ve Pandora Premium olmak üzere iki premium plan sunar. Bunların her ikisi de internetsiz müzik dinleme gibi premium özelliklerle birlikte gelir.

Çevrimdışı dinlemek için istediğiniz tüm müzikleri indirmek için Pandora Premium’a gidebilirsiniz. Bu abonelik uygulamadaki reklamları kaldırır, sınırsız parça atlamanıza veya tekrar oynatmanıza izin verir. En önemlisi şarkıları yüksek kalitede dinlemenizi sağlar. Pandora’yı Android cihazlar için buradan, iOS cihazlar içinse buradan indirebilirsiniz.

EverMusic

Son olarak yalnızca Apple cihazları için geliştirilen EverMusic adlı uygulamadan bahsedeceğiz. İnternet olmadan müzik dinlemek için kullanabileceğiniz bir uygulama olan EverMusic, Google Drive, OneDrive, Box veya DropBox’ta bulunan müzikleri açabilmenize olanak tanıyor. Ekolayzır, bas güçlendirici, ID3 etiket düzenleyici ve çalma listesi yöneticisine sahip olan bu müzik çalar, işe gidip gelirken, seyahat ederken veya boş zamanlarınızda müzik dinleyebilmenizi sağlıyor.

Uygulamanın çalışma mantığından bahsetmek gerekirse, müziğinizi doğrudan bulut üzerinden yayınlamasıdır. Yani öncesinde yapmanız gereken şey, müziklerinizi bulut sistemine aktarmaktır. Eğer bir bulut depolama servisinden faydalanmıyorsanız, şuradaki makalemize bakarak en iyi ve ücretsiz bulut depolama hizmetlerine bir göz atabilirsiniz.

Yukarıda anlattıklarımız dışında, uygulamada öne çıkan bazı özellikler mevcut. Örneğin Gelişmiş Arama özelliği ile müzik kitaplığınızdaki favori albümleri, sanatçıları, şarkıları bulabilirsiniz. Bunun dışında Apple CarPlay desteği ile araba sürerken de müzik dinleyebilirsiniz.

Uygulamayı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz fakat pek çok premium özelliğinden faydalanmak için ücretli aboneliği de düşünebilirsiniz. EverMusic’i cihazınıza yüklemek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Phonograph

Phonograph, Android cihazlarda internet olmadan müzik dinlemenizi sağlayan kullanışlı bir uygulamadır. Bunun yanında pek çok özelliği bulunan Phonograph’ın öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • MP3, FLAC ve AAC gibi farklı ses formatlarını destekleme
  • Çalma listeleri oluşturup düzenleyebilme yeteneği
  • Müzik kütüphanenizi daha sonra istediğiniz gibi düzenleme
  • Sesli komut aracılığıyla şarkıların kontrolünü sağlama
  • Özel temalar oluşturma
  • Albüm kapaklarını indirme
  • Chromecast aracılığıyla müzikleri televizyona aktarma
  • Last.fm ile entegrasyon

Yukarıdaki gibi pek çok özelliği bulunan bu uygulamayı Android cihazlar için şuradan indirebilirsiniz.

VOX

VOX, iOS cihazlar için popüler bir müzik çalar uygulamasıdır. Kullanıcıların kendi müzik dosyalarını çalmasına ve çeşitli çevrimiçi kaynaklardan müzik akışı yapmasına olanak tanır.

VOX’un göze çarpan özelliklerinden biri, kullanıcıların müzik dosyalarına herhangi bir cihazdan erişmesine olanak tanıyan Dropbox, Google Drive ve OneDrive gibi çeşitli bulut depolama hizmetleriyle entegrasyonudur. Uygulama ayrıca dahili bir ekolayzır, yüksek çözünürlüklü ses dosyaları için destek ve harici bir DAC (dijitalden analoğa dönüştürücü) aracılığıyla müzik çalma yeteneği dahil olmak üzere bir dizi ses geliştirme seçeneği sunar.

Kullanıcılar genellikle uygulamayı temiz ve sezgisel arayüzünün yanı sıra çok çeşitli ses formatlarını desteklemesi ve çeşitli kaynaklardan müzik çalma yeteneği nedeniyle beğeniyorlar. Bazı kullanıcılar uygulamanın, kullanıcıların TV’lerine veya ev ses sistemlerine kolayca müzik akışı yapmalarına olanak tanıyan Chromecast desteğini de oldukça başarılı buluyorlar.

VOX, genel olarak kullanışlı özelliklere ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip saygın bir müzik çalar uygulaması gibi görünüyor. Her ne kadar Android uygulaması olsa da sadece iOS versiyonunu kullanmanızı öneriyoruz. Uygulamayı şuradaki bağlantıdan iPhone’unuza yükleyebilirsiniz.

Musicolet

Musicolet, Android cihazlarda internetsiz müzik dinlemek için bir dizi kullanışlı özellik sunan basit fakat etkili bir müzik çalardır. Yalnızca cihazınızda bulunan yerel müzikleri oynatabilen Musicolet’in temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Çoklu sıra desteği: Musicolet, birden çok müzik kuyruğu oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanır. Böylelikle sürekli olarak menüler arasında gidip gelmek zorunda kalmadan farklı çalma listeleri veya albümler arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.
  • Şarkı sözü desteği: Musicolet, kitaplığınızdaki şarkıların sözlerini sağlamak için Musixmatch veritabanıyla entegre olur.
  • Minimalist tasarım: Musicolet, gezinmesi kolay ve müziğin kendisinden rahatsız etmeyen basit, temiz bir arayüze sahiptir.
  • Ekolayzır desteği: Musicolet, müziğinizin sesini beğeninize göre özelleştirmenizi sağlayan yerleşik bir ekolayzır içerir.
  • Reklamsız: Musicolet tamamen reklamsızdır, böylece müziğinizin keyfini kesintisiz çıkarabilirsiniz.

Genel olarak ücretsiz bir uygulamaya göre çok çeşitli özellikler sunan Musicolet, sağlam bir müzik çalardır. Kullanımı kolay ve işe yarar bir şarkı oynatıcı uygulama isteyen kullanıcılar için özellikle uygundur. Uygulamayı şuradaki bağlantıdan Android cihazınıza yükleyebilirsiniz.

PewPee

PewPee, şarkıları internet olmadan dinleyebileceğiniz, cihazınıza indirip çalma listesi oluşturabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

PewPee’nin kullanıcılarına sunduğu pek çok yararlı özelliği bulunmaktadır. Şarkılarınızı indirip kendi çalma listelerinizi oluşturabilir, çalma listeleri, albümler, şarkılar, sanatçılar ekleyebilir, arkadaşlarınızı takip ederek neler dinlediklerini görebilir, yeni çıkan şarkıları, listeleri, popüler çalma listelerini ve sanatçıları takip edebilirsiniz. Ayrıca sevdiğiniz türlere göre müzik bulabilir, indirdiğiniz şarkıları karışık çalma modunda dinleyebilir hatta bir zamanlayıcı ayarlayarak uygulamayı kapatabilirsiniz.

Uygulama, bulamadığınız bir şarkı olduğunda kendi şarkılarınızı dinleyebilmenize de olanak tanıyor. Örneğin Google Drive, Dropbox gibi bulut hizmetlerini kullanarak şarkılarınızı uygulamaya aktarabilir, internet olmadan da dinleyebilirsiniz. iOS cihazlar için geliştirilen uygulamayı şuradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Pulsar

Pulsar, MP3, FLAC, Ogg Vorbis gibi çeşitli ses formatlarını destekleyen Android için ücretsiz, açık kaynaklı bir müzik çalardır. Özelleştirilebilir tema desteği ve 10 bant ekolayzır ile temiz, minimalist bir arayüze sahiptir.

Kullanıcılar genelde olumlu eleştirilerde bulunduğu Pulsar, basitliği ve özelleştirilebilir olmasıyla dikkat çekiyor. Bazı kullanıcılar uygulamanın yavaş açılabileceğine dikkat çekse de genel olarak Android’de kullanabileceğiniz sağlam bir internetsiz müzik dinleme uygulaması olarak görülüyor.

Pulsar, podcast ve Chromecast desteği, meta verileri düzenleme ve çalma listeleri oluşturma gibi bir dizi başka kullanışlı özelliğe sahiptir. Ayrıca bir uyku zamanlayıcısı ve harici depolama aygıtlarından müzik çalma özelliği de vardır.

Genel olarak çok çeşitli özelliklere sahip hafif ve özelleştirilebilir bir müzik çalar isteyen kullanıcılar için iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. İnternetsiz bir müzik dinleme deneyimi için Pulsar uygulamasını şuradaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Lark Player

Lark Player: Ücretsiz Android Müzik Uygulamanız

Lark Player, Android cihazlar için geliştirilmiş, ücretsiz internetsiz müzik uygulamaları arasında öne çıkmaktadır. Modern ve kullanıcı dostu bir arayüzü ile her yaştan kullanıcıya hitap eden uygulama, MP3, WAV, FLAC, MP4 ve daha fazlası dahil olmak üzere geniş bir ses ve video formatı yelpazesini desteklemektedir. Lark Player, müzik dinleyebilmenizin yanında şarkı sözü desteği, özelleştirilebilir çalma listeleri ve hatta kullanışlı bir uyku zamanlayıcısı özelliğine de sahiptir.

Temel özellikleri:

  • Farklı Format Desteği: Çeşitli formatlarda müzik ve video oynatabilmenize olanak tanıyor. Bu sayede geniş müzik arşivine sahip kullanıcılar için çok yönlü bir tercih haline gelmektedir.
  • Şarkı Sözü Entegrasyonu: Dahili şarkı sözü desteğiyle en sevdiğiniz şarkılarda daha sürükleyici bir deneyim yaşayın.
  • Kişisel Çalma Listeleri ve Uyku Zamanlayıcısı: Kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturabilir, özel bir dinleme deneyimi için uyku zamanlayıcısını kullanabilirsiniz.

Android cihazlar için geliştirilen uygulamaya şuradan ulaşabilirsiniz.

eSound

esound-ios-android-indir

eSound, Android ve iOS için kullanılabilir bir uygulama olsa da internetsiz olarak çalma özelliği iOS versiyonu için geçerlidir. Şarkı yelpazesi oldukça geniş olan uygulama, pek çok şarkıyı bulabilmenizi ve isterseniz bir çalma listesi oluşturabilmenizi sağlıyor.

YouTube’da bulunan 150 milyondan fazla şarkıyı destekleyen platform, çalma listesi oluşturma, karıştırma, tekrarlama gibi basit fakat gerekli olan pek çok özelliğe sahiptir. Günlük olarak güncellenen en iyi şarkı listeleri sayesinde yeni çıkan tüm şarkılardan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Pop, rock, rap, RnB, latin, dubstep, elektronik gibi çeşitli müzik türlerinden çalma listelerinin bulunduğu eSound, mutlaka denemeniz gereken internetsiz müzik dinleme uygulamalarından. Şuradaki bağlantıdan uygulamayı cihazınıza yükleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

En İyi Ücretsiz Müzik İndirme Siteleri
Spotify Şarkı İndirme Yöntemleri